5 manieren om seks bewuster (en beter) te maken

Wist u wat de krachtigste seksuele organen in uw lichaam zijn? Hier is de idee: het is tegen genderbarrières. Dat klopt, dat is jouw geest. Als je geest niet in het plan van aanpak past, kun je jezelf water geven met alle rozenblaadjes en chocola die je wilt, seksuele passie blijft ongrijpbaar. En dat leidt tot middelmatige seks. We zijn er allemaal geweest … Jazeker.

Misschien tolereer je al een tijdje middelmatige seks. Misschien heb je een toegewijde relatie en krijgt het een beetje routine. Of bespaar je veel angst en zelfstress op het gebied van seks en lichaamsbeeld. Of misschien heb je al veel druk rond je orgasme. Als seks iets van zijn ijver voor jou heeft verloren, wil dat nog niet zeggen dat je nooit meer geweldige seks zult hebben. Dit zou kunnen betekenen dat je wat werk voor jezelf moet doen.

Seks zou geen andere reguliere activiteit moeten zijn; het moet een glorieus feest zijn. Meer dan de meeste fysieke activiteit, is goede seks momenteel een exclusieve levenspraktijk en vereist volledige mentale openheid en beschikbaarheid. In wezen heeft goede seks een enorme hoeveelheid aandacht nodig. Dus waar te beginnen? Hier zijn 5 tips die je uit je gewoontes kunnen helpen om seks bewuster te maken … en geestverruimend:

Begin te mediteren

Ik weet dat meditatie niet sexy klinkt, maar het maakt een groot verschil. Gewone meditatiebeoefening kan alle aspecten van je leven verbeteren, inclusief seks. U kent die vervelende stem die de hele dag oordeel, schaamte en hoop uitdrukt? Wie zegt dat je op dit moment een orgasme moet hebben, of dat je partner beledigd zal zijn? Of druk op jezelf om een ​​paar orgasme te geven? De schroef heeft niemand geholpen.

LEES OOK  6 dingen onmiddellijk stoppen als je een gelukkige persoon wilt zijn

Door jezelf minstens 20 minuten per dag te trainen om te mediteren, kun je leren de geest te temmen en het verontrustende volume te verlagen. Er is oefening voor nodig, maar om op dit moment volledig te kunnen bestaan ​​zoals jezelf zonder absoluut vrije interne analyse. En die release zal rechtstreeks in je seksuele ervaring worden vertaald.

Breathe

Ademen is een van de fundamenten van het leven, dus doe meer (zowel tijdens seks als omgekeerd). Adem in en adem diep uit om achterover te leunen en elke angst of spanning te kalmeren wanneer dingen wennen. In tantrische seks, realiseert de bewuste partner het en verdiept het samen als een manier om de seksuele ervaring te intensiveren en te verbreden. Maar de adem is niet alleen voor tantra. Dit is erg belangrijk voor mensen die in het verleden seksuele problemen hebben gehad. Als je een trauma of seksuele disfunctie hebt gehad, hoe lang geleden ook, laat je lichaam weten dat veilig zijn en veilig zijn door diep ademhalen een van de meest evenwichtige dingen is die je kunt doen. Dit kan het verschil maken tussen ongemakkelijke seks en een echt transformerende seksuele ervaring.

LEES OOK  Is het veilig om tweemaal per dag te werken?

Zet je innerlijke monoloog uit

Hier komt alle meditatie om de hoek kijken. Als je je innerlijke gehoor kunt uitschakelen en in de huidige zuiverheid kunt zijn, schiet je seksuele ervaring omhoog. Zelfbeoordeling, zelfkritiek en zelfvernedering horen niet thuis tussen de bladen. Als je een probleem hebt met het afsluiten van je geest, probeer dan de mantra intern te herhalen, die je aanmoedigt om jezelf nu over te geven. Of, wanneer je geest volledig is losgemaakt van de tracks, schakel je de lichten uit en explosieve muziek, laat je favoriete s-get-it-on. Laat de muziek je bevochtigen en probeer het echt te horen in plaats van je te concentreren op de buitengewone menselijke overanalyse die je intellect kan hebben.

Omarm uw kwetsbaarheid

Niemand voelt zich kwetsbaar. Maar om seks met geest te hebben, moet je volledig open en ontvankelijk zijn. U moet de ontvangst van niet alleen uw echtgenoot, maar ook uzelf trainen. Ja, je hebt mogelijk wat cellulitis en je maag zal waarschijnlijk krimpen en borstvoeding geven. Misschien draag je je dunne wasbroek die al zijn elasticiteit heeft verloren. Raad eens wat, niets belangrijks! Als je vertrouwen hebt, liefde en respect voor je partner, kun je jezelf fysiek en emotioneel lichtelijk kwetsbaar maken een heel goede zaak zijn. Natuurlijk, oefen dit gewoon als je echt je partner vertrouwt.

LEES OOK  Wat is vitamine E en waarom is het belangrijk?

Op maat van je sensualiteit

Sensualiteit betekent in de basisdefinitie: prettig of zintuiglijk. Leg uw zintuigen even vast: zicht, geluid, aanraking, geur, smaak. De meesten van ons navigeren de wereld door slechts op twee van de vijf te vertrouwen. Wanneer je de liefde bedrijven, hetzij met je partner of jezelf, het maken van totale sensualiteit een prioriteit. Richt je aandacht op geuren, smaken en sensaties langs je huid. Geef je interne sensoren ‘s nachts en laat je geest zoveel verwen-sensatie ervaren als mogelijk. Omdat dat seks is – het gaat om het gevoel van euforie. Oefen om meer bewust te zijn van alle sensaties die je ervaart.

Attente seks hoeft zich niet gecontroleerd of ingetogen te voelen. Eigenlijk zou het dat niet moeten doen. Seks-alert gaat over het op de sterkst mogelijke manier omarmen van het moment. En gelukkig voor ons, wat ons leidt naar het pad naar absoluut genot.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de care2.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Care2.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*