Weet jij Beauty Routine Claudia Schiffer ? | In de glans

“Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Duitsland bij de Rijn. Ik was zo beschaamd op school en toen ging ik een nacht naar een discotheek in Düsseldorf. Een agent was daar toen Ik heb naar dit lied gedanst en hij kwam naar me toe en zei: ‘Je moet het model zijn.’ En zo gebeurde het gewoon. Ik was een mooie danser. [Laughs]

Ik dacht nooit dat ik een model kon zijn, dus toen hij me bij de nachtclub stopte, dacht ik dat het een fout was. Ik vertelde hem of hij ernstig was, en hij moest met mijn ouders praten. Ik dacht nooit dat hij mijn ouders eigenlijk een telefoon zou geven. En hij belde. Mijn vader is een advocaat, dus hij maakt een strak contract en zegt: ‘We zullen het proberen voor een jaar, en tenminste ga je terug naar het spreken van vloeiend Frans.’ Iedere keer dacht ik dat ze zouden begrijpen dat ze een fout gemaakt hadden en me terugstuurden. Ik dacht dat iedereen op mijn school haar zou verwarren met het glamourmodel en dus vertelde ik niemand die naar Parijs ging. Ik zou zeggen dat ik ziek was en naar Parijs ging om deze eendaagse knop te doen toen ik op school was. Als ik eindelijk goed vertrekt, zeg ik dat ik voor Chanel zal werken, hoewel ik daar geen contract heb. Uiteindelijk wordt het de waarheid – en dankbaarheid, omdat ik niet graag lieg.

CAREER
Het eerste jaar was ik vroeger erg gelukkig en begon te werken met het magazine Elle die me over de hele wereld op deze andere reis met Gilles Bensimon en Hans Feurer heeft gestuurd. Toen ontmoette ik Karl Lagerfeld en hij vroeg me om zijn show te volgen. Dat is rond de tijd dat het landingsmodel verschilt van de modelopnamemodus. En vooral in Chanel, is iedereen zoals Coco Chanel. Haar haar is enigszins mannelijk en donker, en haar model loopt op een zeer elegante manier op de baan. Ik ben erg verlegen en ik denk niet dat ik dat kan doen. Karl vertelde me dat alles wat hij wilde dat ik moest doen, liep op de baan zoals gewoonlijk in de straat loopt … Doe het zoals je het goed vindt. Wees op een of andere manier. Maak je geen zorgen. ‘Plotseling is er een blond meisje dat op de landingsbaan loopt, en ze weet niet hoe ze moet lopen en iedereen vraagt ​​zich af wat er aan de hand is? [Laughs] Vervolgens begon Gianni Versace aan kostuums en niet een modeshow. Er zijn verlichting, muziekwijzigingen, zeer hoge podia-mensen zouden kaartjes hebben gekocht om zo een show te zien. U loopt op de Prins en Prins baan zal in de voorste rij zitten.

LEES OOK  De waarheid over voedende insecten

Zodra ik met Ellen von Unwerth begon te werken, begonnen mensen Brigitte Bardot vergelijkingen te maken. In zijn foto is Linda Evangelista Sophia Loren, Milla Jovovich is Marilyn Monroe, en dan ben ik Brigitte Bardot. Veel schieten ziet er zo uit, donker-eyed make-up en brede ogen. Hij stuurde de foto’s naar Paul Marciano en zei: ‘Je moet dit meisje ontmoeten.’ De Guess Jeans campagne volgde, en het creëerde een andere golf van interesse in het algemeen. Na de Guess campagne was de eerste keer iemand mij herkend.

Toen ik begon te modelleren, zeiden ze dat ze 30 jaar oud was, mijn carrière zou eindigen. Maar op 40-jarige leeftijd heb ik zoveel dingen gedaan – de grenzen veranderen voortdurend. Dus je hebt een periode waarin je de top probeert te bereiken en dan een vraag wordt, ‘Hoe creëer je lang leven?’ Toen ik daar aankwam, besloot ik dat ik nu net een project wilde doen dat ik echt leuk vond. Het was vooral in de jaren 90, ik zou van schieten gaan om te schieten en het als een ander werk te overwegen. Als u terugkijkt, realiseert u hoe groot deze fotograaf is, wat meer is. Ik heb een boek gemaakt van alle knoppen met Rizzoli-van een groep Pinterest boards. Dan moesten we een negatief vinden omdat we op dat moment geen digitale hadden. Er zijn eigenlijk sommige die ze niet kunnen vinden.

Ik wil nooit uit de mode en de schoonheid, want mijn familie leeft en ademt elke dag. Ik weet niet echt iets anders. Wat ik wil doen is succesvol en werk met de beste mensen in alle categorieën, van haar tot make-up en styling. Het ontwerpen is gewoon een natuurlijke stap. Ik heb veel geleerd van ontwerpers, fittingen, fotografen en hoe ze dingen gecreëerd hebben en hoe ze geïnspireerd zijn om het eindresultaat te creëren. Ik heb al jaren mijn eigen ideeën gehad en laat een deel van mijn creativiteit een product worden.

MAKEUP
Ik weet niet veel over schoonheidsproducten zonder dat ik trots heb. Als je je voorstelt dat iemand nu iets van een YouTube-video leert, ben ik 30 jaar oud in de spiegel. Daarmee leren jullie alle trucs – wat werkt, wat niet, wat niet zo goed is met het natuurlijke licht, alle details. Daarvoor heb ik geen advies van iemand nodig. Er is geen enkel ding dat ik altijd gebruik, behalve voor mijn eigen regel, want alles [in it] is iets wat ik wil. En ik zal het zo nodig terugzenden met feedback.

LEES OOK  Emily Weiss Introductie van uw glossier

Als ik naar huis ga, draag ik altijd mascara en gebruik wimperkrans. Ik hou van lange wimpers, dus mijn mascara verlengt en verdikt. Artdeco Luxurious Volume Mascara werkt er voor, ik zet het op en neer. Dan gebruik ik een beetje verlichting en lipbalsem. Ik wil mijn wenkbrauwen met een wenkbrauwpen vormen, omdat je echt kan bepalen waar je moet zijn en de vorm je weg maken. Ik gebruik ook een zeer zacht krijt en een goede gel. Ik heb ze gewassen door een echt beroemde persoon die in de jaren negentig iedereen wenkbrauwen scheurde, ik vergat zijn naam. Maar als ik het klaar ben, kijk ik in de spiegel en zeg: ‘ik ben het niet.’ Nu verlaat ik ze zoals ze zijn.

Ik hou van rokerige ogen omdat het de kleur van je ogen laat popen. Niet zoals Jean Shrimpton, meer als Jane Birkin in de jaren 60. Zulke makkelijke afbeeldingen waar je ze snel meteen schildert. Het is niet echt perfect, maar het is echt donker. Je begint eerst met mascara, en dan voering, en werk dan gewoon op het poeder eromheen. Ik moet zeker een kwast gebruiken. Mijn favoriete kleur voor lippen is perziken en abrikozen die verschillen van Nars en MAC. Ik hou van een meer natuurlijke look. Op de wang houd ik van fris roze omdat het me lijkt alsof ik het blok net omcirkelde. En voor de contouren vind ik het bruine poeder leuk. Ik doe het aan mijn hoge wangbeen en dan zal ik iets bruin gebruiken zoals toegepast terwijl je op vakantie gaat en heel snel over je ogen of op de hoek van je voorhoofd en bovenste neus loopt. Als je het samen met een bloesem doet, lijkt het erop dat je fris bent en uit natuurlijk zonlicht komt.

Ik houd ook altijd van nagels op mijn tenen en handen. Het is als ringen of zonnebrillen – het is gewoon een onderdeel van de look. Op mijn lijn zijn mijn favorieten popsicle en Kingsman .

HAIR
Dit is niet mijn natuurlijke kleur – het was mijn natuurlijke kleur! [Laughs] Ik heb deze haarkleur toen ik opgroeide, toen ik 17 was en het werd donker en ik moest highlights maken. Dan wordt het donkerder, dus nu is het echt donkerblond. Iedereen kan het voor mij kleuren – ik werk met Schwarzkopf om de kleur te ontwikkelen, zodat ik het zelf heb. Ik heb iemand nodig om het aan de wortel toe te passen.

LEES OOK  Waar moet u uw parfum spuiten?

Mijn haar gaat door verschillende fasen door zijn kleur. Als ik mijn conditioner binnengaat, kam ik het van de grond om schade te voorkomen. Ik snijd het ook regelmatig om gezond te blijven. Maar ik heb nog nooit een grote haarverandering ervaren, want als ik dat deed, zou ik nooit werken. Mijn contract zegt letterlijk: ‘Je mag je haar niet knippen. [Laughs] Ik heb een Steven Meisel fotoshoot gemaakt waar ik bruin haar had met kort haar, maar het was een pruik.

Ik gebruik mijn haar met een klem. Mijn favoriete manier is om mijn haar te hebben met zachte golven, maar als ik het zelf doe, is het recht. Ik gebruik alleen een letterlijke haarborstel en een blowdryer om in te gaan en alles te gladden. Ik hou van de kwast die zachte bont heeft die erin komt. De penseel van Mason Pearson is te zacht en zal niet al mijn knopen uittrekken. Ik heb het een beetje harder nodig. Harry Josh heeft een enorme reeks kappers die ik van hou. Ze werken ook heel goed.

SKINCARE
In de ochtend bad ik en wast mijn gezicht met water. En dan hydrateer ik veel . Wanneer ik iets aanbreng, zorg ik ervoor dat mijn gezicht masseer, zodat het bloed beweegt. Bamford is wat ik gebruik voor basaal basismateriaal, dan olie, dan crème. In de ochtend helpt het alles te verzegelen en alles te kalmeren. Ze maken ook schoonmaak- en schoonmaakmaskers die ik graag gebruik als ik Epsom toiletartikelen gebruik. Sisley maakt ook wat echt hydraterende crèmes – vooral hun Black Rose Cream. ‘S Nachts toen ik echt moe was, maakte ik een uitzondering om mijn make-up niet uit te halen. Ik doe het in de ochtend. Als een moeder verandert mijn benadering van schoonheid niet, het enige dat me doet, is het sneller te doen. [Laughs] Er is geen tijd om iets te doen terwijl je voor je kinderen zorgt. ”

Claudia Schiffer werd gefotografeerd door Tom Newton in New York op 19 oktober 2017.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de intothegloss.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Intothegloss.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*