Wat maakt er in dit herfstseizoen?

Winter, lente, zomer, herfst … elk nieuw seizoen brengt veel unieke smaken en aroma’s mee. Pompoen, pompoen, kastanjes en vers geplukte appels tonen aan dat de herfst is aangekomen. De kleurrijke paprika’s, kersen en watermeloenen smaakte zoals de zomer.

Het is leuk om te weten dat alles op zijn plaats is, toch? Dat je op verse abrikozen en gekookte maïs kan vertrouwen als het warme weer komt. Maar de voordelen van het eten in het seizoen produceren veel verder dan dagelijks comfort.

Het seizoensgebonden voedsel wordt verbruikt en geconsumeerd rond de tijd dat het wordt geoogst. Zo betekent een seizoensgebonden maaltijd meer toegang tot meer voedzaam voedsel, een vermindering van uw koolstofvoetafdruk en financiële besparingen in uw zak. met overvloed eigenschappen. Maar hoe weet u welk voedsel in het seizoen valt?

"

Hoe te eten het eten in deze herfst

Met supermarkten die over de hele wereld produceren, is het moeilijk om te onderscheiden welke soorten producten daadwerkelijk in het seizoen zijn en die vanuit duizenden kilometers van een warmer klimaat worden verzonden. Hier kun je beginnen.

LEES OOK  Wat is vitamine E en waarom is het belangrijk?

1) Beschouw de Seizoensgebonden Voedselgids.

Seizoensgebonden Seizoensgebonden Food Guide is een gebruiksvriendelijk online tool dat u kunt gebruiken om te bepalen welke levensmiddelen in het seizoen zijn, op basis van uw locatie en tijd van het jaar. Door middel van dit gereedschap vind ik dat de beste resultaten in Wyoming nu zijn: appels, bieten, spruitjes en wortelen! Cool, toch?

2) Bezoek de lokale boerenmarkten.

Winkelen op boerenmarkten is een geweldige manier om seizoensgebonden oogstjes voor je te zien – vragen beantwoord! Deze week bij onze Cheyenne Farmer’s Market zagen we veel pompoenpompoenen, pompoenen en overvloedige wortelen. Heb je inspirerende recepten nodig? Hier zijn veertien heerlijke recepten om dit oogstseizoen te maken.

3) Vraag uw buurman.

Op dit moment hebben de meeste tuinders meer resultaten dan degenen die weten wat ze moeten doen. Heeft uw vriend tomaten uit hun oren gevallen? Wie weet, kunnen ze iemand nodig hebben om hen uit hun handen te laten vallen! Met verloop van tijd groeit u meer vertrouwd met voedsel die op bepaalde tijden groeit.

LEES OOK  Hoe Groenten Zonder Plastiek Opslaan

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de care2.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Care2.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*