Voedsel voor Herfstgenootschap

Lang voordat mensen boeren werden, waren ze bosboeren. Wat vroeger een manier was om oud te eten, heeft een opstanding gezien door mensen die geïnteresseerd zijn in wild lokaal eten en met goede reden. Vissen helpt niet alleen uw voedselbudget op te slaan; Wild eten is erg gezond, en de dag van voeding kan worden gevuld met pure, oude plezier.

Als u nog nooit een maaltijd hebt gegeten, is de herfst een goede tijd om te beginnen. De natuur legt het meest voedingsrijke voedsel in de herfst wanneer het wild – en wij – het kan eten of het tijdens de koude en koude winter voorwaarts houden.

Dingen die je nodig hebt:

  • Een paar kleine tuinknipsels, keukenscharen of een mooi zakmes
  • Een container zoals een mand of een herbruikbare boodschappentas voor het oogsten
  • Tuinhandschoenen
  • Notitieblok om de oogst en de locatie bij te houden (optioneel)

Tip:

  1. Kleding om te beschermen! Als u op zoek bent naar voedsel, draag je lange mouwen en broek om je ledematen te beschermen tegen dingen zoals doornen, doornen, steken of poison ivy. Bedek je voeten met sokken en stevige schoenen of laarzen.
  2. Maak de juiste keuze. Eet nooit iets wat je niet weet met 100% zekerheid of het kan worden gegeten of niet. Kijk naar lokale plantengeleidergidsen, raadpleeg en kruisreferentie wanneer u een nieuwe plant probeert te identificeren. Als u twijfelt, verwijder of compost het.
  3. Ken de wet. Wetten kunnen sterk verschillen van het ene gebied naar de andere, dus wees zeker dat je je huiswerk doet. Vissen is strikt verboden in sommige gebieden van het park en de woestijn, dus je moet weten voordat je vertrekt. Natuurlijk durf je niet zonder toestemming privaat te gaan.
  4. Vermijd verontreinigende stoffen. Of u nu op zoek bent naar voedsel in het bos of in de stedelijke gebieden, vermijd planten die worden behandeld met herbiciden of pesticiden. Hier is een praktische kaart om de stedelijke wereld te voeden.
  5. Begin klein. Wilde lokale planten kunnen zeer sterk zijn. Begin door langzaam één wilde maaltijd in kleine hoeveelheden in te voeren.
LEES OOK  Gezondheidsvoordelen van Rode Wijn: Drinken Wijn echt goed voor jou?

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de care2.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Care2.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*