Minimale Nail Art Inspiration | In de glans

Nailbeds – kleine luifels, baby’s, zo weinig mogelijk – kunnen veel zeggen. Hoeveel? Hoe klein is de nagellakborstel? Innovaties in nagelkunsten omvatten, maar zijn niet beperkt tot: emulsies, marmermotieven, slogans, edelstenen, bloemstukken, sponsored content en pet elegantie. Er zijn 38 miljoen tagged Instagram tags langs deze lijn, meer ingewikkeld en glorierijk dan de laatste. Het is te veel om te scrollen als je echt geen nagelartist bent, maar je zit op de stoel van de nagelkunstenaar en het is beschamend om de superioriteit van nagelkunst te missen. Dus wat moet iemand doen? Kijk niet verder dan de minimalistische godin van de nieuwe nagelkunstenaar – Madeline Poole, Alicia Torello, en Alessandra Steinherr. De drie accounts (de eerste twee zijn originele manicure’s, de laatste schoonheidsredacteur met Dryby-partnerschap) zijn vol met vrij eenvoudige ontwerpen, zodat je ze niet direct aanraakt, maar ze zijn interessant genoeg om je het geld waard te maken. De punten, de lijnen, de afwijkende motieven hier en daar … worden vaak gedaan in toonhoogtes die overeenkomen met de objectieve hand van het Deense ontwerp. Dus zit in je gel-emporium buurt, ontvang een gratis glas champagne en presenteer de slideshow hierboven. Het is zo makkelijk, bijna handsfree.

LEES OOK  Weet jij Beauty Routine Claudia Schiffer ? | In de glans

-Emily Ferber

Foto’s via Madeline Poole, Alicia Torello en Dryby.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de intothegloss.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Intothegloss.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*