Hoe kan ik beginnen met accountability group

Het indrukken van de resetknop op ongezonde gewoontes is iets dat niet hoeft te wachten tot het begin van het nieuwe jaar. Het opzetten van uw eigen accountability group kan heel makkelijk zijn en u helpen bij uw doelstellingen te blijven.

Het leven kan ons de hele tijd inhalen, waardoor we ons in een ongezonde cyclus voelen vastgelegd in termen van het voedsel dat we eten, hoe actief we zijn, of hoeveel tijd we aan zelfverzorging wijden.

Als u klaar bent met reset, kunt u dure programma’s vinden om mee te doen die u aansprakelijk houdt of u kunt uw eigen groep ondersteunende en gelijkgestemde mensen creëren die elkaar zullen zien terwijl u werkt. naar uw bestemming Hier zijn enkele ideeën voor het starten van een gezonde gewoontesverantwoordelijkheidsgroep.

1) Start een online accountability group

Aangezien zoveel mensen nu via sociale media zijn verbonden, zijn er verschillende platforms die kunnen worden gebruikt voor verantwoordingsdoeleinden. Facebook-groepen of berichtstromen zijn een geweldige manier om mensen samen te verzamelen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. De ruimte kan gepersonaliseerd worden en de communicatie tussen leden gemakkelijk te navigeren.

LEES OOK  Biefstuk & Shrooms Met Spinazie Recept Knoflook

2) Planning van een gewone vergadering, in persoon

In tegenstelling tot de (of naast) online groepen, kunnen echte live-vergaderingen verbinding en ondersteuning aanmoedigen. MeetUp.com is een van die websites waar mensen met gelijksoortige interesses persoonlijke gebeurtenissen kunnen plannen. Anders kan de stroom van e-mails met je goede vrienden iedereen in de cirkels houden over je volgende gedachtebijeenkomst.

De mogelijkheden zijn eindeloos met vergaderingen van anderen. U kunt ervoor kiezen om vergaderingen rond gedefinieerde doelen te centraliseren. Bijvoorbeeld, een “clean eating” groep kan een voedsel demonstratie houden en een sportgerichte groep kan nieuwe activiteiten samen proberen. Of, blijf op de hoogte, omdat iedereen vooruitgang zal krijgen. Een face-to-face vergadering kan zinvolle verbindingen creëren en vriendschappen versterken.

3) Participatie geven in groepen

Het bereiken van doelen die de leden aanvankelijk voor zichzelf stellen, kunnen soms genoeg worden beloond, maar het aanbieden van prikkels om deel te nemen is de beste manier om mensen betrokken te maken bij verantwoordingsgroepen.

LEES OOK  Wat is vitamine E en waarom is het belangrijk?

Incentives moeten overeenkomen met de missie van de groep. Bijvoorbeeld, het kan wellicht niet goed zijn om mensen te behandelen die erin geslaagd zijn om geraffineerde suiker voor een maand te reduceren naar een bar met ijsbar.

Incentives kunnen tastbaar zijn, zoals geldtrekkingen, boeken of bronnen die verband houden met het onderwerp of cadeaubonnen. Ze kunnen ook meer abstract zijn, zoals het laatste fantastische evenement om ieders prestaties te vieren.

4) Enabling Who Is Charging

Als u geïnteresseerd bent in het starten van een accountability group, houd u een realistische verwachting van welke taken u kunt beheren. Tag andere vrienden om organisatorische taken te delen bij het behoud van groepen, of om rollen te veranderen met iemand in het midden van uw doelperiode, zodat teveel op uw bord de positieve effecten van gezonde veranderingen die u maakt niet negeren.

Fotokrediet: Thinkstock

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de care2.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Care2.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*