Hoe Groenten Zonder Plastiek Opslaan

Herbruikbare doekzakken naar een supermarkt zijn een fantastische manier om regelmatig plastic te voorkomen op stortplaatsen. Maar wat gebeurt er als u alle heerlijke huishoudelijke producten krijgt? Hoe voorkom je dat het erger wordt zonder plastic wrap, plastic zakken of een ander soort verpakking te gebruiken?

Juist, we hebben het over nul afval opslagruimte!

Opgemaakt in plastic, fruit en groente blijven weken vers. Maar milieuvoetafdrukken die voortvloeien uit het gebruik van wildplastic plastics, hormoonvervuilingskemikalieën, afvalstoffen op stortplaatsen, maken gebruik van plastic zakken en verpakkingen die ver van milieuvriendelijk zijn.

Klaar om je plastic gewoonte te schoppen? Hier kunt u elk soort plantaardig in uw koelkast zonder enkel plastic houden. Zo opgeslagen, moet uw product maximaal 2 volle weken duren!

Groenten per type

Leafy Groenten

Groenblad is bekend om hun neiging om snel te bruin of bruin. Om ervoor te zorgen dat uw groenten niet te snel breken, moet u eerst het lintje of de strakke lint verwijderen en vervolgens volledig spoelen en drogen (niet nat worden!) Voordat u het met een droge theedoek wikkel en in de koelkast leest. Kale, een sterker groen, blijft fris en vol als het in een kopje water wordt geplaatst als een boeket in de koelkast.

LEES OOK  Wat maakt er in dit herfstseizoen?

Groentebloem

Bollen groenten moeten altijd in een koele, donkere en droge plaats worden gehouden met goede luchtcirculatie (een .. een kelder of een koude pantry). U kunt het ook met knollen in een dikke papieren zak opslaan en vervolgens op een koele plaats plaatsen. De hoekkeuken van de donkere keuken zou ook moeten werken!

Umbi

Bewaar je bollen zoals je bolgroenten (zie hierboven), in een koele en donkere plaats die goede luchtstroom heeft. Wat je wilt vermijden is dat je aardappelen teveel zon en groengroeiende of groeiende ogen krijgen.

"

Fruit Groenten

Fruitgroenten zoals pepers, komkommers en courgette hebben de neiging om te printen dankzij hun hoge watergehalte. Was deze groente net voordat u klaar bent om het te eten, omdat het uw opslagtijd zal verminderen. Zet je saggy groenten op de scherper als het lang duren voordat je het gebruikt, of laat het voor een week aan het avondeten liggen.

Bloembollen & Champignons

Bloeiende groenten zoals broccoli of bloemkool moeten in een open houder of in een vochtige handdoek worden verpakt en vervolgens in de koelkast zitten. Echter, zij zullen waarschijnlijk de beste smaak hebben als u de dag gebruikt! Champignons, daarentegen, moeten in papieren zakken in de koelkast worden opgeslagen. Bonus tip: als ze drogen voordat u het gebruikt, kunt u het met water herstellen!

LEES OOK  Hoe thee voorkomt arteriële veroudering

Groentewortels

Bieten, wortelen en dergelijke, hebben de neiging om te verdorren voor het afdrukken. Niemand wil een natte wortel! Om goed op te slaan, snijd de toppen (laat de bovenkant van de wortelgroenten vocht verwijderen van de wortels, laat ze de stevigheid verliezen) en plaats deze dan in een open houder met een vochtige handdoek over of dompel in koud water elke paar dagen. rehydrateren.

Hoe slaat u verse groenten op zonder gebruik te maken van verbruiksartikelen?

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de care2.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Care2.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*