Hoe Basic Skin Care Routine te maken

Naarmate de seizoenen veranderen, let ik altijd op mijn huidverzorgingsroutine. Met jaren van de praktijk heb ik het best gedaan om mijn line-up te organiseren, afhankelijk van het klimaat en wat er in mijn leven is. Maar als ik een beetje extra hulp nodig heb, bel ik experts in. Ik heb hier gewoon in mijn ziekenhuis in Zurich ingecheckt ( Beauty Care voor u geïnteresseerd) en ook mijn dermatoloog. Ze hielp me weer op de hoogte te brengen voor de val die voorbij was.

Bij het starten van deze kleine reset denk ik dat ik de details met jullie allemaal zal delen – zowel wat ik in de loop der jaren heb geleerd en hoe professionals mij begeleiden. Het vinden van een routine is eigenlijk heel makkelijk als je de basisprincipes beheert. In 5 stappen kunt u een huidveranderende sterroutine creëren. Serieus. Hier is wat je moet weten …

Stap 1: Reinigingsmiddelen

In het kort – krijg al het vieze materiaal van je gezicht

Reiniging is niet optioneel, vooral aan het einde van de dag. Maak de huid schoon = maak de huid schoon. Ik zou zeggen dat uit de hele routine het wasdeel waarschijnlijk het minst is wat ik leuk vind, dus ik zoek een reiniger die snel het werk afrondt en mijn huid voelt glanzend en vet. U moet vinden wie feel het beste bij u past. Hier zijn enkele sterren met texturen:

Lotion – Zelfs gedacht dat ik persoonlijk geen lotionmeisje was, vond ik echt 2-in-1 schoonmakers van Pai en Gentle Eye Makeover Remover. Het is geweldig als je een rode of gevoelige huid hebt en de verpakking maakt het perfect om te reizen.

LEES OOK  Hoe Groenten Zonder Plastiek Opslaan

Olie – Mijn favoriete oliereiniger is bij One Love Organics. Het is echt zoals olie en het ruikt ananas en het lost alles op. Tatcha One Step Camellia Cleansing Oil is de oprichter in de olie schoonmaakafdeling.

Sudsy – Ik hou van Cleaners Verhelder Indie Lee voor het creëren van rijk schuim voor het schoonmaken van dagen. Het is gevuld met antioxidanten en rozenhips (één van mijn favoriete ingrediënten), waardoor je gezicht erg strak wordt.

Double Cleanse – Als je nog steeds een beetje make-up hebt sinds die dag, beveel ik sterk aan Erno Laszlo’s geprobeerde en ware Light Control Lotion. Schuif de poriën voorzichtig en trek ze vast. Ik ben geobsedeerd met de geur. Het doet me denken aan mijn kindertijd. Het was de eerste lijn van huidverzorging die ik ooit had gebruikt, zoals mijn moeder had geïntroduceerd.

Stap 2: Serum

In een notendop – een geconcentreerd kruid gericht op het behandelen van uw specifieke probleemgebied.

Serum is de sleutel tot het zo lang mogelijk houden van dat jonge licht. Er zijn verschillende soorten serum die gericht zijn op een reeks problemen: anti veroudering, acne, saaie, fijne lijnen, veroudering plekken … je krijgt het punt, nietwaar? Hier zijn mijn favorieten per type:

Voor Hydration – U zal houden van Dr. Barbara Sturm Hyluronic Acid Serum. Deze bleke huid geeft u een lui eindresultaat.

Voor Redness & Acne Targeting – geruststellend serum Dr. Barbara Sturm is ook geweldig. Dit is ideaal voor iedereen die zich bezighoudt met roodheid, ongelijke huidtint, acne. Hij deed wat hij zei en verzadigde zijn huid. Dit is een wonderproduct.

LEES OOK  Gevaarlijke Tandpasta Ingrediënten om te zoeken

Voor Plumping – Concentrated Laundry Concentration Serum Tata Harper is nog steeds een van mijn favorieten, omdat het mijn huid erg strak voelt en een vloeiende laag laat voelen. Ook kunt u het serieuze late niet noemen zonder Prinses Vintner te noemen. Het heeft tientallen prijzen gewonnen en wordt door bijna elke schoonheidsredacteur gezocht.

Voor Glowing – Odacite maakt een geweldig serum. Mijn favorieten zijn Wild Carrot Seed and Rosehip Ylang Ylang.

Stap 3: Moisturizer / Cream

Korte hydratatie sleutel om je huid plomp te houden

Ik gebruik momenteel Dr Cream Face. Barbara Sturm. Geen onzin. Het zakt in de huid en maakt mijn huid uitgedroogd en elimineert roodheid in het algemeen. Ik zou zeggen dat vochtinbrengende moisturizer de Maya Lindstrom de Blue Cocoon is. Dit is een van mijn all-time favorieten en het maakt bijna elk soort huidprobleem. Sommige mensen beweren dat het een wonderproduct is en de geur en textuur is erg luxueus. Van een franse apotheek komt Avene en het is Skin Recovery Cream. Ik hou echt van hun crème, en dit is vooral voor gevoelige huid. En last but not least, Pai Chamomile & Rosehip Calming Day Cream is de ideale voor huid die gevoelig is voor roodheid. Zachte formule verzacht roodheid en irritatie terwijl de gevoelige huid hydratert.

Stap 4: Oogcrème

Kortom – houd je ogen helder en jeugdig

Ja, je hebt het ‘s morgens en’ s avonds nodig. Gebruik je ringvinger om het in een glad oppervlak rond de ogen te wrijven. Ik hou van dr. Sturm’s Eye Cream is het beste. Gevolgd door One Love Organics Eye Balm, die erg licht is. Royal Fern Ik ben eigenlijk net begonnen te gebruiken en het is bedoeld om de effecten van genetische veroudering te verminderen. Ik voel me na een paar dagen, ik kan het verschil echt zien!

LEES OOK  Het enige schoonheidsproduct dat je deze zomer nodig hebt is ...

Stop 5: SPF

Kortom – bescherm uw huid tegen schadelijke UV-stralen

Ik hou niet van het gebruik van lotions gemaakt met SPF, ik meng het graag in mijn dagcrème. Het blijft langer en laat geen vreemd residu achter. Dr. Barbara Sturm’s Sun Drops is voor dit precieze doel bedoeld en het is zeer gemakkelijk om zonnescherm te gebruiken. Avene’s SPF is ook erg schoon en zeer goed in mijn lotion gemengd. Goldfaden MD Sun Visor SPF30 is ook super cool. Het is hypoallergeen en droogt met een heldere matte afwerking. Het is gemaakt van organisch, natuurlijk, vrij van minerale olie, alcohol, parabenen en gluten en is gemakkelijk gemengd in de huid. Ook – gebruik een oxybenzone-vrij SPF. Dit is maar de ergste concoction. Ernstig is het puur gif. Oh, Susanne Kaufmann lanceerde haar SPF en het is geweldig. Alle ingrediënten worden geoogst en gecultiveerd vanuit het Bregenzer Bos in Oostenrijk.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de shesintheglow.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Shesintheglow.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*