Het geheim van onbedekte schoonheid in de Oostenrijkse Alpen

Een paar weken geleden had ik de meest transformatieve ervaring die ik niet kon ontmoeten om met jullie allemaal te delen. Ik bezocht Susanne Kaufmann graag op haar spanya in Hotel Post Bezau. De schoonheid van de blonde komt uit het Bregenzerwoud, een unieke vallei in de Oostenrijkse Alpen, en heeft een superieure product van de oogst ontwikkeld (die zeker is gehoord), bestaande uit de schoonste en meest verfrissende ingrediënten. Ik was gelukkig genoeg om zijn mooie hotel te bezoeken voor mini detox en om de lijn en de behandeling te testen.

Hier is de lepel.

Tijdens mijn drie nachten verblijf in Hotel Post, heb ik geslapen in een van de “speciale slaap therapie kamers”. Mijn bed werd op een bepaalde manier gemaakt om een ​​goede nachtrust te verzekeren en ‘s avonds was de wifi helemaal uitgeschakeld om nog verder te duwen. ontspanning. Het ontwerp van de kamer is heel simpel, geen tv, gewoon erg zen. Ik at van het Traditionele Chinese Geneeskunde Detox Diet (TCM), dat was heerlijk en maakte me echt tevreden. De keuken ondersteunt zuivering, ontgifting en ontzuring van het lichaam en bindweefsel. Ik kan ermee komen.

Het typische menu klinkt als volgt. Ontbijt : Heet graangewas Met Vruchten, Chia Zaadpudding Met Kokos En Kardemom, Sap Met Linseed Oil En Susanne Kaufmann Detox Thee. Lunch : Tomatensoep, Quinoa Met Komkommer, Paprika, Olijven En Kappertjes En SK Pepermunthee. Diner : Gestoofde Saffraan Venkel Met Selderij, Room Pastinaakjes En Wilde Drankjes, Tomaten Tomatensoep En SK Zoutzuur Thee. Thee werd mijn verslaving tijdens mijn reis, met name de Alcoholic Acid Tea.

Het beste deel? Ik had de kans om Susanne te ontmoeten. Ik vraag natuurlijk alles – van de inspiratie achter de lijn van de huidverzorging tot het geheim van schoonheid onder de radar. Lees verder voor mijn volledige interview met de docent.

Vertel me hoe je met de spa werd betrokken.

“Toen ik [1945903] overnam, was er een massager, een therapeut, een dokter, een kleine spa en een sauna. Het was een typisch Europees ontgiftingscentrum, maar heel simpel. Ik realiseerde me snel dat ik de spa wilde ontwikkelen en concentreren.

Veel spa’s werden beïnvloed door de Griekse en Italiaanse architectuur, zo zwaar, dus ik probeer altijd uniek te zijn, daarom heb ik besloten de spa schoon, steriel, wit en zeer medisch te houden. Ik wil niets in de kamer hebben – geen kleur, geen foto, geen geluid – dus je kan zich concentreren op jezelf. ”

LEES OOK  Hoe Basic Skin Care Routine te maken

Wanneer u een spa conceptualiseert, hoe besluit u uw eigen productlijn te ontwikkelen?

“We hebben alle grote naammerken geprobeerd – Shiseido, Estee Lauder, maar niets is natuurlijk en ik ben erg gelukkig omdat ik verteld werd over een producent die op slechts 15 minuten van het hotel ligt, die zijn eigen lijn heeft met wei bij de cosmetica en in het begin waren er 24 producten, nu hebben we ongeveer 80 producten. En mensen komen eigenlijk naar de spa, en ik weet niet of ze het product vinden en zullen Clinique of Estee vragen, maar het is niet zoals onze lijn, dus na een jaar hebben we alle andere lijnen geschroefd en we hebben alleen Susanne Kaufmann’s product gebruikt, en zo begon het.

Hoe beschrijft u uw huidverzorgingslijn?

“Het gaat om het nemen van de beste kwaliteit en het op de meest natuurlijke en effectieve manier op de huid te brengen en eigenlijk iets te doen en te werken. Als u iets diep brengt, moet u voorzichtig zijn met wat u neemt en welke kwaliteit Voor mij is koken en cosmetica een beetje hetzelfde, afhankelijk van de ingrediënten. Als u een vis maakt die niet van goede kwaliteit is en u de beste saus in de wereld draagt, is de vis nog steeds niet goed en hetzelfde geldt voor cosmetica. U kunt iets vermommen met luxe verpakkingen, maar als de kwaliteit niet goed is, is het gevaarlijk. ”

"

"

Welke materialen maken uw product uit?

Ectoine Dit is een goede cellulaire reparatie kruid, als het gaat om anti-veroudering en mooi licht en huid, helpt uw ​​cellen beter te werken. Na 25 jaar oud, vermindert de celregeneratie. Ektoin helpt cellen te groeien en zichzelf te beschermen. We hebben het allemaal over A-Line, een geavanceerde anti-aging lijn en een crème zonproductie. Het komt uit algen, zodat ze het in het lab doen. Ze zetten algen onder druk door het te bevriezen. Algen voorkomen doodgaan, ze geven de algen een kleine mantel, die ektoin is, het beschermt tegen de kou, dus als je terugkomt en bevriest, bevrijden ze de ektoin! Dit is heel natuurlijk en erg actief botanisch

Ik gebruik ook arnica. In de zomer als kind, zouden mijn ouders me en mijn neef naar de bergen zenden [to visit my grandmother]. We hebben altijd tijd om dingen te verzamelen. Er zijn blauwe bessen en ingrediënten voor thee. En mijn grootmoeder is geobsedeerd met arnica. Hij maakt arnica schnapps. En als je iets hebt, als het een kras is, zere keel, als je een probleem hebt met je, helpt knie-arnica alles. Dus wanneer we naar de Alpen gaan, zal hij ons vragen om hem te nemen. En het is niet te drinken; het is alleen voor genezing. ”

LEES OOK  Het enige schoonheidsproduct dat je deze zomer nodig hebt is ...

Zijn er favoriete producten in uw collectie?

“De Line A Eye Cream (die entoine bevat), evenals Skin Lighting en Radiance Complex.That maakt je huid helemaal en verwijdert zonlicht en leeftijdsplekken, maar het kost tijd om pigmentatie volledig te elimineren. Je hebt echt die zwarte vlek, het duurt een jaar maar het werkt, je hebt geen laser nodig, de crème en het serum zullen eigenlijk werken. ‘

Je bent bekend om gefascineerd te zijn met traditionele Chinese geneeskunde. Hoe is dat van invloed op de spa?

“Ik ben op zoek naar iets wat dieper dan gezicht en massages, ik heb altijd gedacht dat het meer mooi of gezond is, dus ik heb een paar verschillende cursussen geprobeerd die ik naar de Panchakarma cursus [aka the most effective healing modality in Ayurvedic Medicine] ging en dit is een ervaring wat erg mooi is, maar ik kan het niet voorstellen aan het Hotel Post .. Uw haar moet echt vettig zijn en dit is meer een toevluchtsoord, dus het is geen echte ervaring.

Traditionele Chinese geneeskunde gaat over behoud. Je gaat in principe om ziekte te voorkomen. Ik denk dat dit het juiste is. Ik wil geen gezondheidscentrum zijn, maar ik wil mensen ziek houden. Als u naar het hotel komt voor het hele detox programma, wordt u gezien door een Chinese geneeskundige en uw plan is gebaseerd op uw diagnose.

Van daaruit valt alles op zijn plaats en krijg je wat koken, verzorging, gebaren en producten. Dit is een 360 graden aanpak. Wij zien schoonheid holistisch. Je zou de hele foto moeten zien – niet alleen op de huid. Zo eten we en slapen, dus we proberen alles in uw zorg te integreren. ”

 

"

Hoe heeft u het hotelmenu gekozen?

“Eten is erg belangrijk voor mij omdat ik van voedsel hou Als ik een 5-gangenmenu of als ik maar kaas en aardappelen heb, zoek ik altijd goede kwaliteit. Eten is hoe je je cellen voedt. het is echt basic.Now we zien dat mensen yoghurt eten en deze suiker schokken opnieuw ervaren, het is heel belangrijk wat we ons lichaam geven en voeden van binnen. ‘

LEES OOK  Weet jij Beauty Routine Claudia Schiffer ? | In de glans

Wat is jouw deal met de beroemde [Wheat Bath]

“We hebben zo veel kaas hier in dit gebied. Als u 1 liter melk heeft, doe u alleen 90% kaas, dus de overige 10% is wei en er zijn zoveel vitaminen en mineralen in deze wei. maak al deze verschillende dingen met wei, want het is zo goed voor jou. Hij heeft zelfs wei soep gemaakt, die ik nooit leuk vond. Hij leeft tot 99. De reden waarom het zo goed voor je is, is van melkzuur. We hebben alle theorieën gehoord over hoe Cleopatra met melk badde. Hij was eigenlijk baden tranen. ”

Ben je nu obsessief met Susanne? Ik denk het Om een ​​kleine mini-crash cursus in haar huidverzorgingslijn te geven, verzamelt ik mijn favoriete favoriete ontdekkingslijst ….

Het is erg moeilijk om te kiezen, maar sinds ik badverslaafde ben, hou ik van haar met Whey Bath (duh) en Lotly Blowom Bubble Bath. Beiden zijn verbazingwekkend en voelen je huid meer hydraterend. Voetcrème koeling en verwarming zijn ook zeer opmerkelijke producten. Ik kocht voor mijzelf een warmtecrème en een koeling voor mijn moeder en ze vond het echt leuk.

Voor huidverzorging ben ik een hyaluronzuurliefhebber, dus het is natuurlijk dat ik geïnteresseerd ben in haar Hyaluron Serum. Super geconcentreerde plantaardige formule verrijkt met hyaluronzuur om de huid te helpen vocht te houden en citroenzuur om het uiterlijk van fijne lijnen te verminderen.

Na het ervaren van een anti-verouderende gelaat in haar nobele spanya, weet ik dat ik een power trio nodig heb om mijn pre-party gezicht te krijgen. Dit betekent dat Peel Enzymes, Moisturizing Maskers en Skin Lightening en Radiance Complexen nu een integraal deel uitmaken van mijn huidverzorgingsroutine. Ik heb een handleiding over hoe dit te doen!

 

"

Als je mijn aanbeveling probeert, moet je me op de hoogte houden! Ik weet dat ze je helpen het licht te krijgen die op korte tijd uit de tijd oplicht.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de shesintheglow.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Shesintheglow.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*