Heb je gedroogde huid maar haat zware vochtinbrengende middelen? Het is voor jou.

Wanneer Tatcha iets nieuws lanceert, let ik altijd op. Als u een refresher op dit hemelse merk nodig hebt, laat me u vangen.

Deze keer vorig jaar heb ik twee weken doorgebracht in Japan, Tokio, Kyoto en het omliggende gebied (je kunt hier alles over mijn avontuur hier en hier leren). Onnodig te zeggen, de Japanners weten hun spullen als het gaat om schoonheid. En Tatcha is een bewijs. Ik kende het merk voor mijn reis, maar werd volledig geobsedeerd toen ik deper in de geschiedenis van de lijn dreef. De oprichter van Tatcha Victoria Tsai, zelfs vriendelijk genoeg om met mij zijn favoriete plek in Kyoto te delen, die natuurlijk met je deelneemt in mijn Japanse verhalen;)

Voor meer dan 300 jaar zijn Japanse geisha gefascineerd met hun eeuwige wijsheid en mooie porseleinen huid. Perfectioneerd voor eeuwen, is het algemeen van mening dat de geheimen van hun schoonheid van een generatie naar de volgende door mond tot mond worden doorgegeven. Dit geheim komt terug door Tatcha. Al hun producten worden geformuleerd met geisha in gedachte.

LEES OOK  Het enige schoonheidsproduct dat je deze zomer nodig hebt is ...

Neem bijvoorbeeld hun laatste lancering. Hun nieuwe Watercreme komt in deze koele groene mintfles en bevat een mix van geschiedenis en wetenschap. In het hart van de room is een Japanse wilde roos die je poriën straalt en je huidstructuur glad maakt. Wat ik hou van is dat de crème superlicht is, maar het uitstappen laat. Het is ook gemaakt met 23 karaat goud (serieus), zodat u een helder licht van de gloed houdt die niet glanzend is. De olievrije formule verdubbelt als een van de beste make-up primers die je huid ooit heeft gezien.

Nog een paar uur na het aanbrengen ervan, is er nog steeds dit perfecte conjunctieve effect in de huid. Het is alsof je make-up draagt ​​… zonder alle caky dingen. Als je huid droog is (laten we het zien, is het zomer, dus wie niet?), Maar je haat het gewicht en vet van de oma’s room, het is crème voor jou. Ik hou echt van deze roomman, ik moet het zeggen, en dat moet je ook. Probeer me wat je in de reacties vindt!

LEES OOK  Wat is vitamine E en waarom is het belangrijk?

Foto’s, Anna Ewers door Patrick Demarchelier voor Vogue UK.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de shesintheglow.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Shesintheglow.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*