Gewicht 122-pond Deze man doet geen sportlidmaatschap

Op 2 januari neemt Sinclair – die in Engeland woont – zijn eerste stappen naar een nieuwe manier van leven. Nu, negen en een half maanden later, viel hij 122 kilo af. In een recent interview met Men’s Health onthult Sinclair de sleutel tot zijn transformatie.

Met behulp van de MyFitnessPal smartphone app stelt hij enkele eenvoudige regels voor zichzelf: oefen een beetje dagelijks uit; vet en zoetvoeding afzetten en focus meer op “nuttige dingen” zoals kippenproteïne en mager eiwit. Het eten dat hij geniet, zoals pizza, is nog steeds een spel, maar met beperkingen.

“Ik zal zien dat mensen extreem proberen, zoals elke ochtend wortelen te eten voor het avondeten,” zei hij. “Ik probeer gewoon te modereren wat ik eet, ik hou van pizza, en nu ben ik niet te veel, maar wanneer ik dat, het smaakt beter.” (Craving pizza, maar wil op de hoogte blijven) Kijk niet verder dan dit gezonde recept.)

Voor fitness begint Sinclair te voet. Hij zal zijn werk beklimmen in Londen, Engeland, het transportsysteem of in de weekenden naar de winkels. Als hij er goed genoeg voor voelt, begint hij elke dag te lopen. Op zaterdag ging hij naar een groep in zijn lokale park, en op zijn dagen ging hij naar het platteland van Londen en vonden verschillende paden en routes door de heuvels en bossen. Sinclair heeft nooit een sportschool lidmaatschap gekocht, en hij heeft nooit de last opgeheven. In plaats van zich te vervelen met cardio, werd hij door hem aangedreven.

LEES OOK  Deze Buddy's Oefening verbrandt vet in je hele lichaam

13 Tips voor Master Trail Running:

“Rennen is nooit iets wat ik kan doen, maar mijn hele lichaam voelt altijd lastig,” zei hij. “Mijn benen proeven goed, mijn luchtweg voelt goed, ademt me makkelijk, ik voel me gereinigd, boven de wereld.”

Weg van het begin was hij aan het begin van het jaar, toen Sinclair zei dat hij zijn medisch benodigde medicatie nauwelijks aan het werk was en mogelijk op de rand van een ontelbare gezondheidscrisis.

“Ik zag de kou waar ik over 10 jaar was, en dat is geen goed punt,” zei hij. ‘Ik heb nog geen diabetes gehad … toch … ik heb geen hoog cholesterol … maar ik heb nog geen hartaanval gehad … Nu voel ik me dat ik weg van die dingen ben, in plaats van die dingen te gaan.’ Bekommerd over je bloedsuiker? Dit zijn 7 te veel sluwe merken.)

Sinclair heeft twee suggesties voor anderen die een verandering willen maken. Een: Niet verdrinken door tegenslagen. Sinclair had een aantal “half-verleden” pogingen om in het verleden gewicht te verliezen, maar toen het programma geen onmiddellijke resultaten opleverde, liet hij ze helemaal in plaats van te verdedigen.

LEES OOK  Biefstuk & Shrooms Met Spinazie Recept Knoflook

Twee: zoek moed om die eerste stap te nemen. Sinclair’s grootste uitdaging is om in de spiegel te kijken en zijn behoefte te realiseren om veranderingen aan te brengen, maar hij vindt de motivatie om door te breken.

“Ik voel me alsof ik op de rand zit met een been dat overhangt,” zei hij. ‘Soms moet je die stap doen om het te doen.

“U ziet een verhaal als dit en het lijkt erop dat gewichtsverlies iets is dat met anderen gebeurt, maar het verlies van het gewicht is niet voor iedereen. U doe het. ] U moet veranderen. ”

Gerelateerd: Kom snel terug naar Salty Cat Workouts – een geheel nieuwe site met gratis video’s ter wereld van de beste trainingsvideo’s!

Sinclair’s 30-Minute Cardio Playlist

Let op de Sinclair t-shirt in het transformatiebeeld? Geen ongeval. “Ik was vroeger een irriterende Iron Maiden fan,” lachte hij. “Ik heb lang haar, shirts, Iron Maiden schoenen, Iron Maiden portemonnees, ik ben in fan clubs, hebben pinnen, ken al hun liedjes op bas, ik verzacht een paar jaar geleden, maar ik hou nog steeds van deze band.”

LEES OOK  5 Carb Mythen die op uw gewichtige manier kunnen staan ​​

Hier, Sinclair deelt vijf Iron Maiden liedjes die je een intens half uur cardio ervaren:

1. “Run to the Hills”
Hier is je voorgerecht, dankzij “een echt goede push en moordenaar intro drum.”

2. “The Trooper”
Een stap nemen? Dit is een snellere weg. Sinclair raadt u aan om uw snelheid aan te passen bij het basempo.

3. “Eenzaamheid van Long Distance Runners”
U bent nu in het hart van uw vlucht. Dringt erop aan dat het niet-brainer is.

4. “Gevangene”
Tijd om alles te veranderen. Sinclair beveelt dit nummer aan voor het interval: “Jog voor een lager tempo, rijdend als gek voor hoger tempo.”

5. “Wanneer de Wilde Wind Blows”
Chill met dit gestage 11 minuten liedje. Als het klaar is, is het klaar. “Het heeft een sterke en sterke beat die je in de stemming zal houden,” zei Sinclair.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de menshealth.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Menshealth.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*