Gevaarlijke Tandpasta Ingrediënten om te zoeken

Mondverzorgingsproducten komen met een verscheidenheid aan tandpasta ingrediënten, maar sommige van deze ingrediënten kunnen schadelijk zijn voor uw tanden en uw algemene gezondheid.

Hier zijn enkele gevaarlijke ingrediënten in tandpasta om ervoor te zorgen:

Baksoda

Veel mensen wenden zich tot alternatieve tandpasta gemaakt van ‘natuurlijke ingrediënten’. Een van de belangrijkste ingrediënten die in deze pasta gebruikt worden, is in koeksoda.

Hoewel het als een goedkope whitener kan worden gebruikt, is koeksoda niet zo effectief als andere whitening producten. Het kan zeer schurende aan je tanden en niet een effectieve barrière tegen plaque zijn. Om deze reden is koeksoda niet een voldoende vervanging voor fluoride tandpasta. Zoetblazer kan ook in tandlijm worden gebruikt, dus het moet worden vermeden door middel van haken.

Silica Terhydrasi

Zoals gebakken frisdrank is gehydrateerd silica een slijpmiddel dat gebruikt wordt als bleekmiddel. Dit wordt gewoonlijk opgenomen in de tandpasta die geadverteerd wordt als een moeilijke taak.

Hoewel dit soms gebruikt kan worden, kan herhaaldelijk gebruik van gehydrateerd silica schadelijk zijn voor uw tanden, aangezien het zich in uw e-mail reinigt en uw tand meer vatbaar maakt voor plaque en algehele schade.

LEES OOK  Dingen om te doen voor uw gezondheid na 40

Zoetstoffen en Kunstmatige Kleuren

Er is veel dubbelzinnigheid rond de lange termijn effecten van kunstmatige zoetstoffen, wat niet goed is om te horen hoe vaak tandpasta zoetstoffen zoals aspartaam ​​gebruikt. Maak het onder andere zoetstoffen om tandpasta meer lekkere smaak te geven zonder suiker te gebruiken.

Het gebruik van kunstmatige zoetstoffen verwart je lichaam en maakt dat je meer eten wilt consumeren. Aspartaam ​​is een van de meest voorkomende zoetstoffen die in tandpasta gebruikt worden, maar het is een potentiële neurotoxine, en ernstige blootstelling kan depressie, duizeligheid en zichtverlies veroorzaken. Wanneer de chemicaliën eraan worden afgebroken, zijn ze daadwerkelijk kankerverwekkend.

Hoewel u geen tandpasta direct verbruikt, is het onmiskenbaar dat u er wat van slikt, en een kleine hoeveelheid wordt geabsorbeerd in uw bloedbaan. Dit is waarom u geïnteresseerd bent in het vinden van kunstmatige zoete tandpasta.

Triclosan

Triclosan is een veel voorkomend kruid tandpasta. Het is een antibacterieel middel dat gebruikt wordt om gingivitis en plaque te bestrijden, maar het kan wel bijdragen aan antibiotica resistentie. Triclosan is eigenlijk verboden van zeep en lichaamswas door de Amerikaanse Food and Drug Administration om deze reden.

LEES OOK  6 dingen onmiddellijk stoppen als je een gelukkige persoon wilt zijn

Toelaat nog steeds tandpasta door zijn bewezen voordelen, maar heeft de kans om meer gevaren dan voedsel te veroorzaken. De tests tonen ook Triclosan-resultaten die de dierhormoonopstelling veranderen, wat betekent dat het een aantal ernstige effecten op de mens kan hebben. Het is ook geassocieerd met de groei van kankercellen in verschillende regio’s.

Sodium Lauryl Sulfate (SLS)

Tandenpasta bevatten vaak stoffen zoals natriumlaurylsulfaat. Deze agent maakt het makkelijk voor tandpasta om tussen je tanden te verspreiden, zoals hoe de shampoo agent in de shampoo je in je hoofdhuid kan masseren. Het probleem is dat ze je eetlust veranderen, die je eigenlijk als een bitterproeverij na het poetsen beschouwt.

Er is ook een bewijs dat deze agent kankerzweren of zweren in je mond veroorzaakt. Dus als je worstelt met kankersader, wil je misschien kijken naar het vervangen van je tandpasta om te zien of dit een verschil maakt. SLS is een bekend pesticide en kan kankerverwekkend zijn bij langdurige blootstelling.

LEES OOK  Wat is vitamine E en waarom is het belangrijk?

Er zijn veel chemicaliën gebruikt in tandpasta, en het is aan u om een ​​pasta te kiezen die de ingrediënten bevat die u comfortabel verbruik. De ingrediënten van tandpasta die u vermijdt, zijn echt voor u en als u erg bezorgd bent, kunt u beter onderzoek doen en een tandarts raadplegen bij het nemen van beslissingen over tandpasta die niet schadelijk is voor uw tanden of uw gezondheid.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de care2.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Care2.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*