Emily Weiss Introductie van uw glossier

Iedereen heeft een aroma reis. De mijn is redelijk goed gedocumenteerd-op mijn badkamerlijst en op deze digitale pagina. Clinique Happy, Gucci Rush en Michael Kors reed me door middel van middelbare school. Ik ging naar Stella McCartney op college. Le Labo Rose 31, Gaiac 10, en Byredo Accord Oud sprak met mij in mijn 20s … Ik heb nog steeds lege flessen onder mijn bovenste plank en neemt soms potten, net als een soort herinnering. Al die herinneringen en geuren, ik wil nadenken, hebben me naar deze plaats gebracht, vandaag waar ik de wereld kan introduceren in de eerste Glossier-geur, Glossier You.

Toen ik eerst in dit project sprong, was ik gefascineerd door één ding: de geur van de huid. Feromonen, pH, uw eigen persoonlijke aroma … We blijven terugkomen op het idee dat de eerste geur van Glossier eerst en vooral een huidgeurversterker zal zijn. Iets zo alchemisch dat het in je huid smelt – verdwijnt niet. Weet je hoe je nek van je trui voelt als je het de hele dag draagt? Nuzzly en warm, een beetje sexy, maar nog steeds comfortabel. Ik wil dat, fles.

LEES OOK  Minimale Nail Art Inspiration | In de glans

Blijkbaar betekent dat moskus (mijn geurige fysieke verzameling), door een paar niet-erkende notities toe te voegen. Speciaal ambrette en ambrox delen twee van onze parfummoleculen een liefde voor (meer hier), dat is een warme, soepele en stimulerende basis. In feite bestaat uw Glossier voornamelijk uit basisnotities opzettelijk; Het duurt zo lang langer en laat je meer in de vergelijking. Notities over roze peper en iriswortels zijn er ook om het aan te vullen. Gewoon iets glinstert om een ​​goede eerste indruk te maken.

Maar aan het einde van de dag is de notitie niet erg belangrijk voor mij. Een verhaal: Op de dag dat we landden op de iteratie die Glossier You werd – vroeg ons om te proberen – ik was erg laat in het kantoor. Ik had al een tijdje in de vergaderzaal verborgen en toen ik eindelijk naar buiten ging en naar het kantoor waar ons productteam zat en omringd was door de geur. Dat is het Het is een instant ID. Na 30 paar probeert u dat, als u dat weet.

LEES OOK  5 Carb Mythen die op uw gewichtige manier kunnen staan ​​

Daarom droomen we niet van een grote campagne, met een grote set en een geur van naamloze geur. Ik wil niet naar de Zwitserse Alpen of het witte zandstrand van Tahiti worden gebracht, net door deze geur te ruiken. Ik heb iets gezocht die geen schreeuw fluisterde. En dat ben jij ook. Gewoon een mooie fles gesneden door Laura Yeh zelf, het aroma zelf en wat je ook aanbiedt. Eenvoudig en persoonlijk. Niet dat ik tot nu toe mijn parfum reis niet graag heb gehad, maar er is er weinig over. Nostalgie is in het verleden; het is gebeurd Dit is de eerste geur die ik draag die gevoelens geopend is, dat het met je zal groeien, waar je ook bent in jouw persoonlijke evolutie. Dit is geen gesloten lus. Dit is geen klaar product. Het heeft jou nodig. Dit is de belangrijkste geur.

Gefotografeerd door Raymond Meier. Meer over je Glossier hier.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de intothegloss.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Intothegloss.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*