Deze Buddy’s Oefening verbrandt vet in je hele lichaam

“Je hebt vrienden die naar de sportschool willen gaan, maar je wilt niet vertrekken,” zei Santucci. “Waarom kies je niet de oefeningen, vraag je vrienden om de oefeningen te kiezen, en je maakt elke beweging 50 seconden en je hebt 10 seconden om over te gaan.”

Praat over snelle vetbrander. (U kunt met grote spieren verpakken en versnipperd worden met de Maximus Body-methode – intensieve oefening die u zwaarder werkt dan u ooit eerder gedaan hebt.)

Chelsea’s keuze stap: stap voor stap zijdelings. ‘Of je hebt een doos, een bankje of een stoel, geen probleem,’ zei hij. ‘U kunt er doorheen gaan.’ Zet een voet op de bank en, door de hiel, terug naar achteren.

Santucci’s keuze is goed, we laten hem uitleggen: “Ik ben een man met een groot bovenlichaam omdat ik het hoofd van de familie uit Jersey ben,” zei hij. Dus hij houdt ervan om de balslam te knielen. ‘Ik zal de bal over mijn hoofd pakken en het zo hard als ik kan slam’.

LEES OOK  Is het veilig om tweemaal per dag te werken?

Met deze eenvoudige stappen zal u en uw onwillige vriend waarschijnlijk uw beste praktijk doen.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de menshealth.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Menshealth.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*