Biefstuk & Shrooms Met Spinazie Recept Knoflook

Wel, al deze decoraties afleiden u van een ding: u kunt een steak zo goed maken, zo niet beter, in uw eigen huiskeuken. Eigenlijk, ik geef je een betere. U kunt dineren, bijgerechten, en over het algemeen beter dan steak, allemaal in een grote pot.

Recept voor Steak & Shrooms Met Knoflook Spinazie is slechts een voorbeeld van de kracht en de efficiëntie van een pan kookmethode in kookboeken Mannen’s Nieuwe Een Man, Een Pan, Plannen .

U zacht het bot in het riboog in de pan. Door de resterende bruine stukken te gebruiken om de steak te verbranden, bereidt u een steaksaus in de pan. Zodra u de heerlijke saus op een dienblad plaatst, breekt u de paddenstoelen in een frituurpan en versierde verse spinazie in gekapte knoflook.

Dit betekent dat u minder tijd in de keuken wilt besteden voordat u eet en nog minder tijd op een bord zweett. Als u voor maximale efficiëntie gaat, kunt u zelfs volvoedsel rechtstreeks uit de pot eten. Zorg ervoor dat niemand er naar uitkijkt.

LEES OOK  Hoe kan ik beginnen met accountability group

Steak &  Shrooms Met Recepten Knoflook Spinazie Van Een Man, Een Pan, Een Plan

Wat u nodig heeft:

  • 1 Biefstukbeen
  • 2 eetlepels canola olie
  • ½ kop rode wijn
  • 2 eetlepels boter
  • 1 (6 oz) gemengd paddestoelpakket (cremini, shiitake, oester)
  • 2 kruidnagelknoflook, gesneden
  • 4 kopjes spinazie spinazie verpakt

Hoe maak ik het:

1. Verhit de ijzeren pan naar boven. (Open sommige ramen en schuif je ovenventilaties op lange voorwerpen. Wordt rokerig.) Het seizoen groeit zowel aan beide zijden van de steak met zout en peper. Wanneer de pan begint te roken, voeg 1 eetlepel canola olie en broodjes toe. Voeg biefstuk en sear toe, draai elke minuut, voor een totaal van 6 minuten voor medium zeldzaam. Breng de biefstuk naar de plaat.

2. Haal de pan uit de vlam, voeg de druiven toe aan de pan en gebruik een houten lepel, roer de wijn, krab de bruine brokken die aan de koeken vallen. Voeg de boter toe, roer tot het gesmolten is, en mild het seizoen met zout en peper. Giet in een kleine dienende schotel en zet opzij.

LEES OOK  Gezondheidsvoordelen van Rode Wijn: Drinken Wijn echt goed voor jou?

3. Breng de pot terug naar medium-hoge warmte. Voeg de champignons toe en kook, roer goed, voeg een beetje meer olie toe als de shrooms te droog zijn, tot bruin, 5 tot 7 minuten. Lepel paddenstoelen op biefstuk.

4. Til de pan uit de vlam en voeg de resterende olie, knoflook en spinazie toe. Kook, roer voortdurend, tot verwarmen, ongeveer 1 minuut. Serveer met biefstuk, met saus aan de zijkant. Feed 2.

Voeding per portie: 512 calorieën, 51g eiwit, 3g koolhydraat (1g vezel), 34g vet

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de menshealth.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Menshealth.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*