Aanbevolen anti-aging huidverzorgingswerk

Mijn moeder gaf me een buis van Kiehl’s Ultra Protection Eye Gel, toen ze me naar de eerste klas college dorm van mijn dorm reed. In de loop der jaren is het samen met wat SPF-genoeg. Ik studeerde, verhuisde over het land voor werk en liefde, getrouwd, had kinderen. Toen was ik plotseling 40 en alles – en ik bedoelde alles – viel uit.

Als een oudere vrouw in Glossier is ik gevraagd om mijn perspectief op het anti-aging debat vs. “Pro-aging”. De waarheid is dat er veel goede dingen zijn over het slaan van 40. Ik had het geluk om een ​​goede partner en lieve kinderen te hebben die tijd met me, gezonde en actieve ouders, een uitgebreid netwerk van loyale vrienden en briljante collega’s willen doorbrengen, en appartementen groot genoeg om een ​​dinerfeest te houden. Ik werd opgericht in mijn carrière en gestimuleerd door mijn werk en meer zelfverzekerd en comfortabel in mijn huid dan ooit tevoren. Maar als we ouder worden, heeft de huid hulp nodig. En in dat geval heb ik geen probleem met “anti-aging”. Op het einde van de dag gaat het om efficiëntie en het vinden van producten die de benodigde voordelen leveren. Ik word geïnspireerd door de rolmodellen die we hebben die ernstig verouderen (Jennifer Connelly! Brigitte Macron! Kirsten Green!) En hoge doelen.

Gelukkig kwam mijn moeder voor me, en niet alleen omdat ze de voorziendheid had om mij de kleine Kiehl-buis te bieden. Hij heeft een ongelofelijk gezicht, waarvan ik meestal geërf heb. (Misschien hebben we een beetje hulp nodig in de elasticiteitsafdeling. De rest kan ik niet klagen.) Dus het harde deel past me aan het feit dat het probleem niet gaat om het vaststellen van een inherent probleem, maar het vaststellen van iets inherent. leefomstandigheden: veroudering Het is wat het is, ongeacht wat je het noemt.

LEES OOK  Minimale Nail Art Inspiration | In de glans

Dus waarom praat je er niet over? Vanmorgen ontmoette ik een 42 jarige vriend voor het ontbijt. Ze is een mooie LA-meid: niet een beetje make-up, een perfect rommelig puinhoop, een moordenaar bikini lichaam. En hij vertelde me dat hij in de zomer negen pond draagt. Negen pond, een zomer! Ik kan ze niet zien, maar hij dringt erop aan. Een andere goede vriend, die 50 schoot, maar als een 30-jarige imitatie lijkt, werd in een crisis getextureerd toen hij boodschappen had gedaan voor zijn komende media tour: “Ik heb op mijn kleren geprobeerd en ik had een vreemde nieuwe klomp, ik heb Thass Nee, dit is Hass . “De strijd is echt!

Terug naar het gezicht. Er zijn verschillende nuttige producten om te proberen, en gelukkig is het dieet niet het aanbevolen pad vooruit (meer slap!). In mijn ervaring opmerking aan de redacteur: en je bent niet oud genoeg om met me te zijn – er zijn een aantal producten die je echt moet gebruiken als je 40 jaar oud bent (en misschien moet je veel jaren beginnen het jaar voordat je daar aankwam). Ik heb een persoonlijke theorie, niet ondersteund door enig bewijs dat mijn huid voorspelbaar is, dus ik probeer mijn dagelijkse productregime te verwarren. Maar er zijn enkele producten die ik niet zal leven zonder:

LEES OOK  Weet jij Beauty Routine Claudia Schiffer ? | In de glans

Mijn classificatie. Ik gebruik het in de badkamer ongeveer 3x per week om mijn huid te verlevendigen en ik voel me gewoon niet schoon of gloeiend zonder dat.

Tula’s Probiotische Cleanser. Lichte maar effectieve reiniger voor dagelijks gebruik in uw ochtenddouche. ‘S Avonds heb ik liever make-up met micellair water, Goop’s Luminous Smelt Cleanser of Glossier’s Milky Jelly. Eenmaal per week gebruik ik Tula’s Exfoliating Treatment Mask, geen reiniger zelf, maar ik voel me vernieuwd en zuiver als ik het spoelt. En Chok Chok Green Tea Toner is zeer verlichtend – je kan het echt voelen wanneer het wordt toegepast.

Serum- en gezichtsoliën. Ik werkte kort op Goop en nog steeds rave over Goop Enriching Face Oil. Dit is goed voor de volwassen huid, evenals Today’s Revitalizing Moisturizer. (Dit bevat geen SPF, dus daar komt Glossier’s Invisible Shield in.) In dit jaar gebruikte ik Serum en Licin Serum Licin met Skin Shine Inc met een kleine zeewier capsule, plus een overvloedig antioxidant om de verouderende huid te beschermen. En ik ben geweest op een recent collageenfeest, en voegt prachtige Wild Foods (poeder) toe aan mijn gouden latte en gebruik 100 Mizon Collagen Serum. Ik heb afgelopen maand met sommige seizoensgebonden overgangs huidproblemen geprobeerd en wanhopig voor de Vintner Princess-fles gesprongen. We zullen 40-iets gaan proberen. Voordat we besloten dat het nutteloos zou zijn om het op een geïrriteerde huid te gebruiken, zal ik het opvallen voor de winter. Wordt opnieuw gemeld.

LEES OOK  Emily Weiss Introductie van uw glossier

Maskers, slakken en andere Koreaanse gerechten. Ik heb een werklokaal in Koreatown die ik voor rustige tijd en werk gebruik, en ik vind mijn favoriete maskerwinkel op de 32e straat koffie een middag. Ik heb de maskerplaat een paar keer per week geprobeerd, en ik ben erg agnostisch over het masker dat ik gebruik. Er is zo veel plezier om te proberen! Maar ik ben hard geworden aan Banobagi Vita Cocktail Zilver Foliemask. Het resultaat is onweerlegbaar. Ik krijg complimenten op mijn huid elke keer als ik het gebruik. Ik bewonder ook de TonyMoly Thee Slimming Cream Moisturizer en Eye Cream Companion, omdat ze zeer rijk en gehydrateerd zijn. Het Tonymoly Intense Care 24K Snail Hydro Gel Mask is ook geweldig, hoe kan het niet met dat alles?

Vooralsnog, dat moet ik delen. Ik denk dat het werkt, en toch voel ik me goed. Maar nu moet ik de ITG-lezer vragen die veertig mensen weegt: ik weet dat je daar bent. Welk product hou je van? Er zijn ook moeders die werken bij Glossier, en we willen van u horen.

Foto’s door de auteur.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de intothegloss.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Intothegloss.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*