6 dingen onmiddellijk stoppen als je een gelukkige persoon wilt zijn

De dagen worden kort en het nieuws wordt zwaarder met de opkomst en het plaatsen van de zon. Het is te makkelijk om in een funk te glijden en te verliezen hoe lang je daarheen reist.

Deze functie kan echter omkeerbaar zijn. We kunnen er één stap tegelijk uit klimmen door overgewicht wat onbehulpzame dagelijkse activiteiten te laten vallen. Neem de tijd om uw routine te controleren – kunnen sommige van deze elementen verminderd of geëlimineerd worden? Zal u daar een gelukkiger zijn?

1) Samenwerken van sociale media argumenten

Ik weet, ik weet soms dat we ons niet kunnen helpen. Helaas produceren de meeste Twitter- of Facebook-oorlogen geen productieve veranderingen of gevoelens van warmte en vervagen, zodat we de wereld een betere plek maken. Als je iets erg vervelend online ziet, schreeuw je een antwoord, neem even een tijdje om jezelf af te vragen: “Zal mijn energie het beste zijn om hierop te reageren, of kan ik het elders opschakelen?”. anderen kunnen positieve veranderingen en betere zelfzorg veroorzaken.

2) “Ja” zeggen te veel

We kennen allemaal iemand die schuldig is aan het plaatsen van te veel van hun bord. Als je geluk wordt getroffen omdat die persoon je bent, stap terug en herwaarder wat je eigenlijk kan doen. Verdeel uw beschikbare tijd, kruisreferentie wat u echt nodig hebt om te overleven en te vestigen waar uw grenzen zijn. En dan – dit is het belangrijkste onderdeel – blijf bij hen.

LEES OOK  De waarheid over voedende insecten

3) Het kiezen van een bank in de straten buiten

Er is echt een nacht waar de bank tegen de Netflix wordt gesprongen, een betere methode om te ontspannen. Maar als er iets anders is dat je kan doen, kan je een gezondere geest of geestelijke staat bevorderen, waarom moet je het dan niet overwegen? Een wandeling maken, een dagboek schrijven, een vriend bellen, een schilderij schilderen, met babyveren spelen, een aantal gewichten oplichten of een muziekinstrument grijpen. Ontspan op een voedzame manier.

4) Verblijven langs ons slaaptijd

Het kan niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk het is om een ​​goede nachtrust voor onze gezondheid te krijgen. Hoe eerder we een regelmatig slaapschema kunnen maken, hoe sneller ons lichaam volgt ons ritme, we kunnen zonder grogginess opkomen. Het bereiken van 7 tot 9 uur slaap is vaak een doel dat kan garanderen dat we goed gerust zijn en onze hersenen bij piekfunctie. Zet een alarm op uw smartphone wanneer het tijd is om het te pakken en druk op het stro.

LEES OOK  Deze Buddy's Oefening verbrandt vet in je hele lichaam

5) Proberen te voldoen aan de verwachtingen van het Pinterest-niveau

Hoe meer onrealistisch onze verwachtingen, hoe meer teleurgesteld en ongelukkig zijn we uiteindelijk. De uitputting van voortdurende ‘nalaten’ om deze verwachting te vervullen is een grote onregelmatigheid en kan ons ertoe leiden om negatief over onszelf en onze capaciteiten te denken. Wat wil je elke dag of week niet op de kaart bereiken? Dan gezicht nieuwe handen! Het kan onrealistisch zijn om elke werkdag op de thuisbasis maaltijden te maken, de fitnessruimte 5x per week te raken, of extracurriculaire evenementen of evenementen die in uw kalender eindigen, bij te wonen. Herdefinieer uw verwachtingen om te reflecteren wat realistisch is voor u.

6) Behandeling van ondraaglijke familieleden

Zij zeggen dat we onze familie niet kunnen kiezen, en hoewel dat op sommige manieren waar is, kunnen we zeker kiezen hoeveel van onze hersenruimte wordt genomen door familieleden die het misschien niet krijgen. Er zijn sommige mensen in ons leven die, als we met hen interageren, het tegengestelde van de helende effecten in onze harten en geest bieden. Als we de muur hebben bereikt met hoeveel we kunnen blijven communiceren met deze mensen, is het oké om niet meer te zeggen en contacten te verminderen of uit te schakelen. Giftige relaties kunnen bestaan ​​met vriendschap, romantische partnerschappen en familieverhoudingen. Je hoeft je mentale welzijn niet te riskeren, alleen omdat iemand een ‘familie’ is. Zorg voor jezelf.

LEES OOK  5 manieren om seks bewuster (en beter) te maken

Fotokrediet: Thinkstock

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de care2.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Care2.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*