5 Carb Mythen die op uw gewichtige manier kunnen staan ​​

Voedingsdeskundigen zijn het eens – deze is enorm. “Als u koolhydraten vermindert, kunt u afvallen omdat u veel calorieën van uw voedsel heeft gereduceerd,” voegde Vandana Sheth, R.D., een dieetkundige en woordvoerder voor de Los Angeles-gebaseerde voedings- en dieetkundeacademie toe.

Hoewel het waar is dat je een paar kilo druppels meteen ziet als je laag in koolhydraten gaat, is het echt zwaar water. In een korte termijn dieet, kunnen lage koolhydraten niet het antwoord zijn op het feitelijke gewichtsverlies. “Lage koolhydraten dieet en geen koolhydraten zijn niet aangetoond dat ze effectiever zijn bij gewichtsverlies dan een evenwichtig dieet,” zei Mendez.

Het echte probleem met koolhydraten is dat we vaak niet weten wat voor porties, dus we eten te veel. De meesten van ons moeten 295 tot 425 gram koolhydraten per dag produceren. Met een stukje brood, bijvoorbeeld, serveren ergens in het gemiddelde van 15 tot 28 gram. “Een van de typische voedingsmiddelen kan u gemakkelijk de helft van uw dagelijkse koolhydratietoelaag geven. Een grote gemengde koffiedrank kan bijvoorbeeld 94 gram koolhydraten toevoegen,” zegt Sheth. In plaats daarvan verspreiden koolhydraten de hele dag door een stabiele energiebron te hebben.

LEES OOK  Emily Weiss Introductie van uw glossier

Een andere gangbare val is geen balans tussen koolhydraten en andere voedingsmiddelen die u helpen tevreden te blijven. “We weten dat koolhydraten een direct effect hebben op onze bloedsuikerspiegel,” zegt Sheth, maar het toevoegen van andere voedingsmiddelen in het mengsel houdt de bloedsuiker stabiel. Kijk dus wat er mis is van je bord. Het zou ongeveer de helft van de niet-bloemige groenten moeten zijn, zoals bloemkool, broccoli, wortelen, pepers, champignons, spinazie); kwart eiwit (vlees, vis, gevogelte, soja); en een kwart van koolhydraatpoeder. “Als je geen koolhydraten met vet of eiwit koppelt, voel je je niet vol,” zei Mendez.

Hoe vind je het bovenstaande? Als u het leuk vindt, kunt u de menshealth.com site bezoeken om het volledige artikel te lezen door op de bron van deze link te klikken Menshealth.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*